Места за сместување

organic-img

Куќа за гости Сем.Костадинови

На своите гости домаќините им нудат многу добри услови во собите.

Комплекс Орхидеја

На своите посетители комплексот им нуди многу добри услови во собите, гостопримливост и топла почит, голема веранда и тераси со широк поглед кон планините Беласица и Огражден.

organic-img

Куќа за гости Јанкиш

На своите гости домаќините им нудат добри услови во собите и вкусни локални специјалитети.

organic-img

Мотел Динко

Собите имат дигитална телевизија, климатизери и ресторант.