Места за сместување во Бугарија

organic-img

Планинарски дом Беласица

Планинарския дом располага со ресторант со 100 места, конференциска сала со 40 места, интернет сала, спортско игралиште, детско игралиште, области за рекреација, скара

organic-img

Планинарски дом Конгур

Во туристичката трпезарија туриститите можат да се хранат и на ресторантски принцип ; на ливадат пред колибата се изградени летниковци ; располага со автомобил за туристите

organic-img

Хотел БАЦ

Исклучителен ресторант со 70 места, предлага јадењана скара и печења, морски специјалитети, како и јадења од националната и светската кујна

Хотел Бугарија

Услуга на англиски и грчки.