Хотел БАЦ

Исклучителен ресторант со 70 места, предлага јадењана скара и печења, морски специјалитети, како и јадења од националната и светската кујна

Short Info

Исклучителен ресторант со 70 места, предлага јадењана скара и печења, морски специјалитети, како и јадења од националната и светската кујна

Contacts

Capacity

Gallery