Места за сместување во Македонија

organic-img

Хотел Цар Самуил

Ресторантот на хотелот располага со 450 места. Има одделно место за детски игри во градината.Место за чување на велосипеди.

organic-img

Мотел Подгорски Ан

Ресторант со 50 места во затворен простор и тераса со 60 места. Објектот нуди локални специјалитети. Има одделно место за детски игри. Место за чување на велосипеди.

organic-img

Ресторант Панорама

Село Мокрино е излезна точка за следните туристички објекти : Мокрински извори15 минути.

Хотел Атлантис

Има одделно место за детски игри.