Места за сместување

Хотел Дионис

Секоја соба е со тераса, телевизор и сопствен санитарен јазол.

Хотел Елена

Собите се со локално парно, балкон, самостоен санитарен јазол, климатизер, сателитска телевизија, телефон, фрижидер со минибар.

Хотел Мај

Услуга на англиски јазик

Хотел Зора

Услуга на англиски, француски и руски јазик.